Medewerker administratie/personeelszaken (36 uur)Zet je administratieve en personeelszaken kennis en kunde in om mee te helpen in snelle en effectieve diagnostiek


BV Cyclotron VU (www.cyclotron.nl) is gevestigd op de campus van de Vrije Universiteit in Amsterdam en bestaat uit ongeveer 30 medewerkers. Met onze 3 cyclotrons en diverse GMP-faciliteiten produceren wij in opdracht radiofarmaca en radionucliden voor humaan gebruik. Ons voornaamste product is FDG, een radioactief suiker, dat wordt gebruikt om met behulp van een PET camera tumoren en mogelijke uitzaaiingen bij patiënten te kunnen detecteren. Omdat wij radioactief materialen produceren die een korte halfwaardetijd hebben en wij alleen in opdracht produceren kennen we een zeer afwisselende en soms wat hectische werkomgeving. Door de korte halfwaardetijd mag er niet teveel tijd zitten tussen de productie en de levering van onze producten in de ziekenhuizen. Hierbij is het essentieel dat de orderverwerking altijd vlekkeloos verloopt.
Functieomschrijving
Als medewerker administratief/personeelszaken ben je verantwoordelijk voor het correct verwerken van administratieve/personeelszaken en zijn je voornaamste taken en verantwoordelijkheden:

* Verwerken van de maandelijkse salarissen;

  • Salarisadministratie;
  • Diverse personeelszaken (beheer personeelsdossier verlof-verzuimregistratie ed.);
  • Verwerken van de verkooporders;
  • Overige administratieve zaken;
Profiel


Wij zoeken een Medewerker Administratie/Personeelszaken die de volgende kennis en ervaring met zich meebrengt:
  • Afgeronde MBO 4 opleiding – Administratief en of PZ;
  • Je hebt circa 10 jaar relevante werkervaring, bij voorkeur ervaring met personeelszaken
  • Je hebt kennis van salarisverwerkingsprogramma’s;
  • Je kunt helder, bondig en duidelijk communiceren in woord en geschrift in het Nederlands en het Engels;
  • Stressbestendig en kunnen omgaan met tijdsdruk;
  • Zelfstandig kunnen werkenArbeidsvoorwaarden


Salarisschaal 7: min EUR 2.178 tot max EUR 2.950 bruto per maand bij een fulltime dienstverband (afhankelijk van opleiding en ervaring).
Wij bieden in eerste instantie een contract voor de duur van één jaar dat bij goed functioneren kan worden omgezet naar een contract voor onbepaalde tijd. Je krijgt een aanstelling bij BV Cyclotron VU en wij volgen de cao en arbeidsvoorwaarden van VUmc. Voor meer informatie over de arbeidsvoorwaarden zie www.werkenbijvumc.nl/arbeidsvoorwaarden


Contactinformatie


Voor meer informatie over de vacature kun je terecht bij Johan van Westendorp, Head of finances & logistics via telefoonnummer 020-4449119, of met Maria Vosjan, Operations Manager via telefoonnummer 020-4449141.

Let op: Je kunt solliciteren tot en met 5 maart 2017.Deze vacature als PDF downloaden.